2014-11-11 09:11:54• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Mutassa meg a világnak, milyen erős

Napi horoszkóp november 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma roppant energikusan ébred, és ezt a Holdnak köszönheti! Egészen más ember lett. Ezt legvilágosabban déltájban érzi majd, amikor a Hold a Marssal és a Plútóval lép kapcsolatba. Most nagyszerű ötletek száguldanak a fejében – ezeket írja fel, mert roppant hasznos és egyedi gondolatok is vannak köztük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma is a Rák jegyében maradt. Mindenki más beleveti magát a munkába, de Önt gyengíti a Hold, és hajlamossá teszi a fertőzésekre, miután szemben áll a Plútóval. Erősítse meg immunrendszerét egy nagy adag C-vitaminnal, kímélje magát, és ne akarjon túl sokat dolgozni, ma úgysem lesz különösebben hatékony, és azt se hagyja, hogy mások – a főnöke, kollégái vagy a családja – erre kényszerítsék!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr kellemesen kapcsolódik a Neptunuszhoz, ennek hatására nagyon élénkké válik. Nem sokat gondolkodik, gyorsan elintézi mindazt, amit kell. Fellelkesíti, amit mások csinálnak. Sokat segíthet, ha csapatban dolgozik - jobb és motiváltabb lesz!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon teljes gőzzel haladhat előre. A Hold még a Rák jegyében áll, de rengeteg energiát kap a Marstól és a Plútótól. Ne vesztegesse az időt, vesse bele magát a munkába. Most azon múlik a siker, hogy mennyire tud tárgyilagos lenni, és spontán reagálni - itt a cselekvés ideje! Nyugodtan menjen bele bármilyen versenybe, most biztosan jó eredménnyel fog végezni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kedden a Hold még a Rák jegyében áll, de az Uránusz a tűz elemű Kosban, ennek hatásárea meggyőzőképessége nő, és jó benyomást tesz másokra is. Keresztülviszi a számításait, mindent elér, amit akar, mert a Jupiter is önt támogatja, hiszen az Oroszlán jegyében áll.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Mars és a Plútó együttállása feszültté teheti önt, és ez átragadhat a környezetére is. Fontos, hogy ne legyen türelmetlen, és fontoljon meg nyugodtan mindent. Lehetséges, hogy túl sokat vár el a többiektől? Legyen diplomatikus és kompromisszumkész, azzal most többre mehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma még mindig a Rák jegyében áll. Fontos, hogy ne hagyja magát provokálni! Mérlegeljen, legyen kritikus, mielőtt reagál. Egyszerűen csak azért veszekedni, hogy önnek legyen igaza, rossz megoldás. Amit tesz, azt az ügy érdekében tegye. Álljon ki amellett, amit fontosnak tart, de ne menjen neki mindenkinek, akinek kifogása van önnel szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében áll ugyan, de a Jupiter kellemetlen fényszöge teljesen más jeleket küld. Most azzal foglalkozzon, amit el kell végeznie! Ne halogasson tovább fontos dolgokat. Másrészt viszont fontos, hogy bízzon a sorsában, a magasabb hatalmakban. Nincs egyedül! Vannak védő erők, akik kísérik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a Kos jegyében álló Uránusz rengeteg energiát kölcsönöz önnek. Mutassa meg a világnak, milyen erős és energikus, csak ne siessen el semmit. A Mars a Plútóval találkozik, ami annyit jelent: először a régi dolgokat kell tisztázni, mielőtt valami új projekthez fogna hozzá. Csak a fegyelmezett magatartás nyeri el jutalmát. Ne hozzon elhamarkodott döntéseket, mert csak nehézségekkel járhatnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napot energiával telve kezdheti: mindkét energiabolygó, a Mars és a Plútó is a Bak jegyében áll. Beleveti magát az életbe. Olyan feladatokat is kap, melyek teljes koncentrációt követelnek öntől, de ez most nem esik nehezére. Este a Merkúr és a Vénusz együttállását élvezheti, ami gyengédséget és szerelmet ígér.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedden a Hold a Rák jegyében áll, a Szaturnusz pedig az ön hivatásházában. Foglalkozzon a karrierjével, ossza meg az ötleteit a kollégáival, a főnökeivel – most mindenki látja majd, hogy ön milyen rátermett. Vegye körü magát olyanokkal, akik mások, mint a nagy átlag, különleges a kisugárzásuk, szórakoztatóak, hiszen változatosságot hoznak a mindennapok egyhangúságába – és önnek most erre van szüksége!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyében maradt. Most azok a dolgok kerülnek előtérbe, amiket birtokol, vagy szeretne megszerezni. Ne csak autókra vagy a bankszámlára gondoljon, hanem mindarra, ami az ön számára sokat jelent: ez lehet tehetség, tudás, vagy tapasztalat is. Nézze meg, miből szeretne többet? Miből nincs elég önnek?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: